SoHo Grand Hotel

Soho Grand Hotel i New York är ett hett tips för den som vill ha ett bekvämt, trivsamt och lagom lyxigt boende under vistelsen på andra sidan Atlanten. Konceptet brukar kallas för boutique hotel, vilket innebär att hotellet erbjuder sina gäster känsloupplevelser på flera plan. Här andas en speciell livsstil och atmosfär, vilket gör att man som gäst känner sig hemma och tillfreds på bästa möjliga sätt.

Soho Grand Hotel lyckas på ett klockrent sätt förmedla den unika Sohokänslan man känner igen från TV-serier och filmer.

Hotellet är beläget mellan klassiska Broadway och Sixth Avenue, alltså ett riktigt bra läge för den som vill få ut mycket av sin New York vistelse. Här omkring finns ett enormt shoppingutbud och trivsamma promenader. Det är smidigt att ta sig till andra platser i staden genom den närliggande metron som erbjuder hela sex olika linjer.

The Ludlow

Även The Ludlow kan titulera sig som ett så kallat Boutique hotel med en rustik och väldigt modern känsla på samma gång. Rummen är kända för sina otroligt bekväma sängar och med utsikt som ger dig all den där New York-känslan du önskar komma åt. Badrummen är designade med marmor och mässing, vilket på bästa möjliga sätt skapar en lyxig känsla under vistelsen.

Som pricken över i:et erbjuder The Ludlow sina gäster en omtalad restaurang vid namn Dirty French där smakfull mat serveras i bästa miljö!

The Ludlow´s ägare driver även andra liknande hotellkoncept i staden som exempelvis Jane Hotel NY och Bowery Hotel.

The Ludlow är beläget i Lower East Side av Manhattan (Soho) och på smidigt avstånd till såväl grymma restauranger som mysiga shoppingstråk. Williamsburg ligger även nära om man önskar ta sig en liten promenad vidare till Brooklyn.

Bara på kort avstånd har man ett rikt utbud av grymma restauranger och mysiga shoppingstråk.

The Greenwich Hotel

Tribeca är ett trendigt område och The Greenwich Hotel passar verkligen in här på bästa sätt. Med påkostad design och inredning är hotellet ett hett tips för den som vill njuta av sin hotellvistelse och uppleva mer än bara sömn. Alla rum på The Greenwich hotel är olika, det enda som gör att de påminner om varandra är som sagt det påkostade materialet. Rummen är inredda med imponerande konst och antikviteter, vilket gör hela hotellet till ett enda ombonat hem.

The Greenwich hotel är beläget i Tribeca på Manhattans västra sida och nära Hudsonfloden. Smidigt att ta sig runt bland närliggande områden så som Washington Market Park eller alla mysiga restauranger, shoppingstråk och barer i närheten.