new2Staden New York är verkligen något extra, och som alla som någonsin besökt denna metropol kan intyga går staden inte att beskriva, den måste helt enkelt upplevas. I New York hittar du verkligen allt, från mat och kultur till design, musik och sport av alla de slag. Varje dag i veckan spelar någon världsstjärna någonstans i staden, musikaler i världsklass går av stapeln på Broadway veckans alla dagar och otaliga sportsevent lockar turister och besökare från hela världen. Lägg därtill att New York är klassat som världens centrum för handel och ekonomi, med klassiska Wall Street som landmärke längst ner på Manhattan. Oavsett vad du letar efter har du hittat rätt i New York, här finns kort sagt något för alla oavsett smak, tycke och plånbok.

Lyxiga hotell mitt på Manhattan

New York är staden som aldrig sover, men tyvärr gäller inte det oss människor som ju faktiskt behöver vila och ta igen oss med jämna mellanrum. Även om man önskar kunna hålla samma tempo som staden går det inte riktigt och som turist i staden behöver man ett hotell för att sova, duscha och hämta andan på mellan upplevelserna. Som tur är har New York ett brett utbud av hotell i alla prisklasser, och för den som älskar det lyxiga och extravaganta finns här otaliga möjligheter. Ett av de klassiska alternativen är hotellet Plaza Hotel beläget mitt på Manhattan. Plaza Hotel har förekommit i många filmer, böcker och musikstycken och är en institution lika mycket som ett hotell. Här bor Hollywood stjärnor, presidenter och kungligheter tillsammans med realitystjärnor och vanliga turister från världens alla hörn. Hotellet har alla bekvämligheter som tänkas kan och med sitt perfekta läge mitt på Manhattan har du nära till alla sevärdheter och upplevelser som New York kan erbjuda. Plaza Hotel är en upplevelse du sent ska glömma.waldorf

Lyxiga hotell mitt på Manhattan kostar ofta en hel del, men upplevelsen med att bo på ett klassiskt hotell i världsklass är helt enkelt oslagbar. Den som söker ett lyxigt boende alternativ mitt på Manhattan kan till exempel välja det legendariska Waldorf Astoria på Park Avenue eller Four Seasons Hotel på 57e gatan. Båda dessa hotell har förutom ett boende i världsklass även restauranger, takterrasser och mycket centrala lägen mitt på Manhattan.

Välj att se boendet som en del av semestern

nwGenom att välja att lägga en stor del av reskassan på just hotellet garanterar du dig en skön vistelse i New York och får en upplevelse redan när du kliver in genom hotellets dörrar. Att någon gång i livet unna sig att bo på ett klassiskt lyxhotell mitt i New York är en svårslagen upplevelse och för den som redan besökt staden några gånger kan ett besök på ett extravagant hotell vara det som gör resan unik. Ett boende på ett lyxigt hotell är en fantastisk upplevelse och det är väldigt trivsamt att komma tillbaka till hotellet efter en lång dag på stan och veta att ett lyxigt hotell rum med roomservice i världsklass väntar. Det är därför ofta väl spenderade pengar att välja att satsa på ett lyxigare boende alternativ när du besöker New York, vilket ofta också innebär att du får ett mycket centralt beläget boende som gör att du slipper allt för långa transporter till stadens sevärdheter och upplevelser.